Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Μπαταρίες αυτοκινήτων Bosch κορυφαία ποιότητα


Είναι σημαντικό το αυτοκίνητο να «φοράει» καλή μπαταρία. Και αυτό γιατί τελικά οι μπαταρίες αυτοκινήτων δεν όλες ίδιες. Πόσες φορές αναγκαστήκαμε να πάρουμε μια «no name» γιατί δεν είχαμε χρήματα ή γιατί μας την είπαν ότι είναι καλή και μείναμε μέσα σε ένα χρόνο;

Το θέμα είναι να επιλέγουμε την καλύτερη δυνατόν μπαταρία για το αυτοκίνητό μας, με τα Ah που χρειάζονται και σε καμία περίπτωση να μην τοποθετούμε μεγαλύτερη μπαταρία. Μπορεί να κάψουμε την ηλεκτρονική και τότε το πρόβλημα θα είναι μεγάλο. Όπως και τα έξοδα.

Το μυστικό πάντως για όλες τις μπαταρίες είναι η συντήρηση. Μια καλή φόρτιση στην αρχή, συχνά χρήση της και καλό είναι όταν μπαίνει ο χειμώνας να μπαίνει με γεμάτη μπαταρία.
Από τις καλύτερες μπαταρίες αυτοκινήτων είναι η Bosch. Αποτελεί δυνατή πηγή ισχύος για ασφαλή εκκίνηση ανταποκρίνεται επίσης στις αυξημένες απαιτήσεις των λειτουργιών άνεσης των αυτοκινήτων μεσαίας κατηγορίας. Προσφέροντας βελτιστοποιημένη εκκίνηση κατά 15%. Επιπλέον, η συμβατότητα κατά 97% των μπαταριών της αγοράς καλύπτει και τις ειδικές απαιτήσεις των ασιατικών αυτοκινήτων.

Οι μπαταρίες αυτοκινήτων Bosch S3 /S4/S5 φέρουν τεχνολογία PowerFrame που παρέχει ιδανική ισχύς εκκίνησης για κάθε επιβατικό όχημα. Με τις μπαταρίες αυτοκινήτου Bosch S3, S4 και S5 η εταιρεία προσφέρει τρεις σειρές προγραμμάτων ειδικά σχεδιασμένες για διάφορες απαιτήσεις και τύπους οχημάτων. Καθοριστικό για την απόδοση και αξιοπιστία αυτών των μπαταριών Bosch είναι το πατενταρισμένο πλέγμα με ειδική τεχνολογία PowerFrame – διασφαλίζει ιδανική ροή ηλεκτρικού ρεύματος, μειωμένη διάβρωση και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Έτσι, οι μπαταρίες αυτοκινήτων S3, S4 και S5 πληρούν τις υψηλές διεθνείς ποιοτικές προδιαγραφές για την ισχύ κρύας εκκίνησης και τη χωρητικότητα.
Τα πλεονεκτήματα που έχουν είναι ότι δεν χρειάζονται συντήρηση, εώ παρέχουν την μεγαλύτερη ασφάλεια χάρη στη διπλή προστασία έναντι οπισθοσπινθήρα, η οποία προστατεύει την μπαταρία και κατά τη μεταφορά και όταν βρίσκεται σε κεκλιμένη θέση από σπινθήρες.

Καμία υπερχείλιση του οξέος χάρη στη σφραγισμένη κατασκευή του καπακιού μπαταρίας.
Η τεχνολογία PowerFrame δίνει περισσότερη απόδοση ξεκινώντας από την εκκίνηση. Καθοριστικό για την απόδοση και την αξιοπιστία κάθε μπαταρίας είναι το πλέγμα. Το πατενταρισμένο PowerFrame προσφέρει ουσιώδη πλεονεκτήματα σε σχέση με τα συμβατικά πλέγματα και αποτελεί εγγύηση για ιδανική ροή ηλεκτρικού ρεύματος.
Επίσης εμποδίζει το σχηματισμό μικροοργανισμών στο πλέγμα και τη διάβρωση στις ακμές και συνεπώς τη ζημιά του διαχωριστή ή βραχυκύκλωμα εξαιτίας επαφής του πλέγματος με την αρνητική πλάκα.

Μπαταρίες αυτοκινήτων Bosch για κορυφαία ποιότητα

Η ανθεκτική δομή ακριβείας διασφαλίζει την άριστη πρόσφυση του ενεργού υλικού στο πλέγμα επιτρέποντας μία χαμηλής ηλεκτρικής αντίστασης και γρήγορη φόρτιση και εκφόρτιση της μπαταρίας. Σε σχέση με τα συμβατικά πλέγματα δεν παρατηρείται ευθραυστότητα εξαιτίας μηχανικής παραμόρφωσης κατά την κατασκευή.
Επίσης ο πρωτοποριακός σχεδιασμός οδηγεί τις ράβδους του πλέγματος απευθείας στους συνδετήρες της πλάκας. Χάρη στη χαμηλή αντίσταση ροής, διασφαλίζεται ιδανική αγωγιμότητα και το ρεύμα οδηγείται το ταχύτερο δυνατό προς τον ηλεκτρικό καταναλωτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου