Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Ξεκινάει επίσημα η διαφημίση στα videos του Facebook


Επιβεβαιώνονται, δυστυχώς, οι φήμες που ήθελαν τη Facebook να προσθέτει διαφημίσεις μέσα στα videos του κοινωνικού δικτύου. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι ξεκινά τις δοκιμές για την εμφάνιση αυτών των διαφημίσεων σε συνεργασία με επιλεγμένους δημιουργούς περιεχομένου στις ΗΠΑ, με τα ποσοστά να ορίζονται στο 55% – 45% υπέρ τους.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Recode, οι διαφημίσεις μπορούν να έχουν διάρκεια έως 20 δευτερόλεπτα και θα πρέπει να υπάρχει χρονική απόσταση τουλάχιστον 2 λεπτών, αν ο δημιουργός του video αποφασίσει να προσθέσει παραπάνω από μία διαφήμιση στο ίδιο video.

Σημειώνεται ότι δικαίωμα στην τοποθέτηση διαφημίσεων έχουν μόνο οι Pages ή τα προφίλ με περισσότερους από 2.000 followers ή όσοι έχουν περισσότερους από 300 θεατές ταυτόχρονα στα Live Videos. Σε ό,τι αφορά τα τελευταία, ο δημιουργός του Live Video επιτρέπεται να πραγματοποιήσει “διάλειμμα για διαφήμιση” αφότου βρεθεί για τουλάχιστον 4 λεπτά στον “αέρα” και στη συνέχεια μπορεί να πραγματοποιήσει νέα διαλείμματα κάθε 5 λεπτά.

Αφού θα βγαίνει και επίσημα πλέον “ψωμάκι” από τα videos, φανταστείτε τι έχει να γίνει από τώρα και στο εξής…

Προσθέστε τα social media στην επιχείρησή σας και βγάλτε κέρδος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου