Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019

Χάρτινες τσάντες, για επιχειρήσεις που προσέχουν και επενδύουν στη λεπτομέρεια


Όταν πάμε για ψώνια έχετε παρατηρήσει πως προσέχουμε ιδιαίτερα όλες τις λεπτομέρειες κατά τη διαδικασία των αγορών μας; Προσέχουμε σε ποιο μαγαζί είχαμε καλύτερη εξυπηρέτηση που βρήκαμε ελκυστικές τις τιμές, ποια συσκευασία λατρέψαμε; Για να δημιουργήσει μια επιχείρηση στους πελάτες της λοιπόν τις καλύτερες εντυπώσεις πρέπει να τα προσέχει όλα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο χαρακτηριστικό της. Ένα από αυτά είναι και η τελική συσκευασία των προϊόντων της, γιατί αυτή ακριβώς αντιπροσωπεύει το brand σας. Και τι καλύτερο λοιπόν από μια χάρτινη τσάντα κορυφαίας ποιότητας;

Είναι πολλοί οι λόγοι που πρέπει να αποτελεί την πρώτη σας επιλογή. Πρώτα απ όλα η πολυτέλεια και η φινέτσα που σας προσφέρει. Μια επιχείρηση που θα επιλέξει να προσφέρει τα προϊόντα της σε χάρτινες τσάντες δείχνει μια επιχείρηση που επενδύει στη λεπτομέρεια και σέβεται απόλυτα τους πελάτες της. Μια επιχειρήση με πλούσια οικολογική συνείδηση που ξέρει να ακολουθεί τις σύγχρονες τάσεις της εποχής και της καινοτομίας. Η χάρτινη σακούλα και τσάντα είναι η καλύτερη επιλογή συσκευασίας που μπορείτε να κάνετε, μια συσκευασία που θα αυξήσει τις πωλήσεις σας, το κύρος σας και την εταιρική σας αναγνωρισιμότητα από τους ευχαριστημένους πελάτες σας.

Η συσκευασία των τροφίμων σας λοιπόν είναι μια πολύ σημαντική υπόθεση και η Estia Pack είναι δίπλα σας για να σας δώσει τις καλύτερες λύσεις σε κάθε σας ανάγκη. Στην Estia Pack με την πολυετή μας εμπειρία σας παρέχουμε τις καλύτερες συσκευασίες τροφίμων της αγοράς για την επιχείρηση σας, με τα πιο επιλεγμένα υλικά και την εφαρμογή των κορυφαίων προδιαγραφών ποιότητας.

Για εσάς που έχετε επιχείρηση εστίασης διαθέτουμε χάρτινα κουτιά για πίτσες, φαγητό ή άρτο, γλυκά, που θα σας επιτρέψουν να μεταφέρετε εύκολα ,γρήγορα και με ασφάλεια τα προϊόντα σας στους πελάτες σας αφήνοντάς τους απόλυτα ικανοποιημένους και ευχαριστημένους.

Σακούλες πλαστικές και χάρτινες, μικρές και μεγάλες για να βάζετε τα προϊόντα σας είτε είστε εστιατόριο, φούρνος, ζαχαροπλαστείο ή γενικά οποιαδήποτε επιχείρηση τροφίμων και επιπλέον μια πολύ μεγάλη γκάμα από αναλώσιμα έρχεται να καλύψει κάθε σας ανάγκη προσφέροντας σας την υψηλότερη ποιότητα της αγοράς.

Όμως στην Estia Pack δέν σταματάμε εδώ. Επειδή η σωστή συσκευασία τροφίμων εκτός από τα σωστά υλικά θα πρέπει να είναι το μέσο με το οποίο η επιχείρησή σας θα μείνει στο μυαλό των καταναλωτών με στόχο να ψωνίσουν από εσάς ξανά και ξανα, σας δίνουμε τη δυνατότητα με τα έμπειρα στελέχη μας να σχεδιάσετε και να εκτυπώσετε στη συσκευασία σας όποιο σχέδιο ή logo θέλετε, στα χρώματα που θέλετε, ώστε να εκτοξεύσετε τις πωλησεις σας στο μέγιστο.

Estia Pack, ο προορισμός σας στα υλικά συσκευασίας και είδη συσκευασίας τροφίμων.

Θα μας βρείτε:
Διεύθυνση: 15χλμ Θεσ/κης-Αγ.Βασιλείου (μέσω Πανοράματος) Χορτιάτης Τηλέφωνο: 2310 35.88.35 Email: info@estiapack.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου