Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Νέα κατασκευή ιστοσελίδας για την εταιρία ΜΟΥΡΑΤΟΓΛΟΥ Α.Ε.


Η WEBONE ανέλαβε τον σχεδιασμό και την κατασκευή της νέας ιστοσελίδας και ηλεκτρονικού καταστήματος για την εταιρία ΜΟΥΡΑΤΟΓΛΟΥ Α.Ε.

Λίγα λόγια για την εταιρία

Η εταιρεία ΜΟΥΡΑΤΟΓΛΟΥ Α.Ε., ξεκίνησε το 1974, ως ατομική από τον κ. Μουράτογλου Χαράλαμπο. Το 1981 πήρε την μορφή της Ο.Ε. Απέκτησε τη σημερινή νομική μορφή και την επωνυμία “ΜΟΥΡΑΤΟΓΛΟΥ – ΗΛΕΚΤΡΑΠΟΘΗΚΗ Α.Ε” το καλοκαίρι του 1997. Στεγαζόμαστε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, στην οδό Θράκης 2, στην πόλη της Κοζάνης με μόνιμο εξειδικευμένο προσωπικό.

Από το Σεπτέμβριο του 2009 ξεκίνησε η λειτουργία του δεύτερου καταστήματος ΜΟΥΡΑΤΟΓΛΟΥ στα Γρεβενά στην οδό Δημοσθένους 12 & Ειρήνης γωνία (Γέφυρα Καλαμπάκας).

Αντικείμενο της εταιρείας είναι η εισαγωγή και εμπορία πάσης φύσεως ηλεκτρολογικού και βιομηχανικού υλικού, φωτιστικών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, θυροτηλεφώνων και θυροτηλοράσεων, διακοπτών πολυτελείας κ.λ.π. με δυνατότητα διανομής των υλικών με ιδιόκτητα φορτηγά σε όλη τη Δυτική Μακεδονία.

Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στην αγορά του ηλεκτρολογικού και βιομηχανικού υλικού, αλλά και των νέων μεθόδων που εφαρμόζονται στον τομέα της ηλεκτρολογίας, προσπαθούμε καθημερινά για την άμεση εξυπηρέτηση, τη σωστή ενημέρωση των πελατών της, ιδιωτών και επαγγελματιών, προσφέροντας πολύ ανταγωνιστικές τιμές σε όλα της τα είδη.

Η ΜΟΥΡΑΤΟΓΛΟΥ Α.Ε. είναι δίπλα στον επαγγελματία και τον ιδιώτη που αναζητά αξιόπιστες και ποιοτικές λύσεις.

Επικοινωνήστε μαζί μας, και το προσωπικό μας θα σας απαντήσει άμεσα και αξιόπιστα σε ερωτήσεις που αφορούν προϊόντα αλλά και τεχνικά προβλήματα.

Σε λίγο κοντά σας η νέα ιστοσελίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου