Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

5 χρήσιμες πηγές για βελτίωση της ιστοσελίδας σας



Δωρεάν πηγές εργαλείων για να βελτιώσετε την ιστοσελίδας σας

Αν ψάχνετε για εργαλεία για να κάνουν την ιστοσελίδα σας ακόμα καλύτερα, είστε τυχεροί. Γνωρίζουμε τις καλύτερες πηγές για να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα σας και το καλύτερο είναι ότι είναι δωρεάν!

Φωτογραφίες

Δεν είναι μυστικό ότι μια όμορφη γραμματοσειρά και ορισμένες ωραίες εικόνες είναι από τα βασικά συστατικά για οποιαδήποτε καλά σχεδιασμένη ιστοσελίδα. Εδώ είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους δεν θα πρέπει να αμελείται την ποιότητα των εικόνων για το site σας:

Οι εικόνες σπάνε την μονοτονία του περιεχομένου στον ιστότοπό σας και καθιστούν ταχύτερη και ευκολότερη την διαδικασία για τους επισκέπτες να βρουν αυτό που ψάχνουν.
Οι εικόνες κρατούν το ενδιαφέρον των επισκεπτών σας. Οι ιστοσελίδες με εικόνες παίρνουν 94% περισσότερο επισκεψιμότητα από ό, τι οι ιστοσελίδες χωρίς εικόνες.
Οι εικόνες βοηθούν στην επίτευξη καλύτερης και αποτελεσματικότερης προβολής στις μηχανές αναζήτησης (βλέπε SEO) αν έχουν το σωστό όνομα(title) και την σωστή περιγραφή(description).

Επί της ουσίας τώρα. Που μπορούμε να βρούμε και να πάρουμε όμορφες φωτογραφίες δωρεάν για την ιστοσελίδα μας; Παρακάτω σας παραθέτουμε τις αγαπημένες μας ιστοσελίδες όπου μπορείτε να βρείτε όμορφες φωτογραφίες και να τις χρησιμοποιήσετε δωρεάν για εμπορική χρήση.

Pixabay
Fotolia
Unsplash
Stock Snap
Little Visuals

Δείτε όλο το άρθρο εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου