Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

5 λόγοι για τους οποίους κάθε μικρή επιχείρηση χρειάζεται το WordPress


Αυτή είναι η εποχή όπου όλα γίνονται ψηφιακά. Μαζί με την παρουσία εκτός σύνδεσης, κάθε επιχείρηση πρέπει να είναι παρούσα στο Διαδίκτυο στο www. Εάν έχετε μια μικρή επιχείρηση, πρέπει να την σύρετε στον online κόσμο του διαδικτύου. Ακόμη και αν η επιχείρησή σας εξυπηρετεί τοπικά, πρέπει να έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο. Ο κόσμος αλλάζει με γρήγορο ρυθμό και δεν πρέπει να είστε ο τελευταίος που θα συμμετάσχετε στον αγώνα, έτσι δεν είναι;

Για να κάνετε μια παρουσία στο διαδίκτυο, η επιχείρησή σας πρέπει να έχει έναν ιστότοπο. Ο καλύτερος και προσιτός τρόπος είναι να αναπτύξετε μια ιστοσελίδα του WordPress. Ας ρίξουμε μια ματιά στο γιατί οι μικρές επιχειρήσεις σας χρειάζονται η κατασκευή των ιστοσελίδων τους να γίνει με το Wordpress

1) Η δημιουργία και η διατήρηση ενός ιστοχώρου WordPress είναι χωρίς προβλήματα.

Για τις μικρές επιχειρήσεις, η δημιουργία μιας ιστοσελίδας είναι το πρώτο βήμα για να περπατήσετε στον online κόσμο. Ο δικτυακός τόπος WordPress είναι εύκολο να αναπτυχθεί αν έχετε βασικές γνώσεις γλωσσών υπολογιστών. Με τις βασικές γνώσεις της κωδικοποίησης, μπορείτε να μάθετε την ανάπτυξη του WordPress και να δημιουργήσετε τη δική σας ιστοσελίδα.

Κάθε ιστοσελίδα χρειάζεται περιοδική συντήρηση και ενημερώσεις. Δεν μπορείτε να έχετε τον ίδιο σχεδιασμό και δομή δικτυακού τόπου για χρόνια και χρόνια, καθώς μπορεί να είναι ξεπερασμένο.

Αν δεν έχετε τεχνικές γνώσεις σχετικά με την κωδικοποίηση, μπορείτε να προσλάβετε επαγγελματίες για να το κάνετε για σας. Εδώ στο Nethority, είμαστε ειδικοί που θα σας βοηθήσουν να πάρετε την επιχείρησή σας online και να την κάνετε επιτυχημένη για εσάς. Ελέγξτε το σχεδιασμό και την ανάπτυξη του ιστοτόπου μας.

2) Η ανάπτυξη ιστοσελίδων του WordPress δεν θα σας κοστίσει πολύ
Το WordPress παρέχει πολλά δωρεάν θέματα και plugins. Εάν επιθυμείτε να έχετε βασικό ιστότοπο, ακολουθήστε τα ελεύθερα διαθέσιμα θέματα. Υπάρχουν επίσης πληρωμένα θέματα που σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε τον ιστότοπό σας. Το WordPress σάς επιτρέπει να επεξεργαστείτε το σχέδιο δωρεάν και συνεπώς, η συντήρηση του ιστότοπου δεν θα σας κοστίσει μια δεκάρα.

Εάν είστε λαϊκοί και είστε διατεθειμένοι να προσλάβετε σχεδιαστές για την ανάπτυξη ιστοτόπων, τότε και η ιστοσελίδα του WordPress δεν θα σας κοστίσει πολύ.

3) Το WordPress είναι φιλικό προς το SEO

SEO, βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης, είναι ένας μούστος για μια ιστοσελίδα. Η βελτιστοποίηση του ιστότοπού σας ώστε να είναι φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης θα κατατάσσεται ψηλά στα αποτελέσματα αναζήτησης. Δεν μπορώ να επιβάλω αρκετά για το πόσο σημαντική είναι η SEO για έναν ιστότοπο. Έχετε έναν ιστότοπο, αλλά αν οι άνθρωποι δεν θα μπορούν να το δουν στην πρώτη σελίδα της Google τότε κανείς δεν θα επισκεφτεί τον ιστότοπό σας. Βλέπετε την πρώτη σελίδα της Google κατά την περιήγηση;

Λοιπόν, τα καλά νέα είναι - το WordPress είναι SEO φιλικό. Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πολύ για την κατάταξη της ιστοσελίδας σας. Σας προσφέρει πολλά plugins που έχουν κάνει τη βελτιστοποίηση ιστοσελίδων αρκετά εύκολη. Εντούτοις, μπορεί να χρειαστεί να εργαστείτε για SEO. Η πρόσληψη εμπειρογνωμόνων SEO συνιστάται πάντα.

4) Το WordPress προσφέρει πολλά στυλ πολυμέσων

Πηγαίνουν οι ημέρες κατά τις οποίες ο ιστότοπος φαινόταν βαρετός με μόνο το περιεχόμενο που συμπληρώθηκε σε αυτό. Ο ιστότοπος φαίνεται πολύ ελκυστικός όταν περιέχει εικόνες, πανό και βίντεο. Οι εικόνες και τα βίντεο καθιστούν μια ιστοσελίδα πιο ελκυστική και εντυπωσιακή. Το WordPress υποστηρίζει πολλά στυλ και μορφές πολυμέσων. Έτσι, το WordPress σας δίνει την ελευθερία να ασχολείστε την ιστοσελίδα σας προσθέτοντας διάφορα μέσα. Επωφεληθείτε από αυτό το χαρακτηριστικό από το WordPress για να μεταφέρετε το επιχειρηματικό σας χαρτοφυλάκιο με καλύτερο τρόπο στον ιστότοπό σας.

5) Το WordPress συνεχίζει να ενημερώνει τα θέματα και τις λειτουργίες του.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, δεν μπορείτε να κρατήσετε το ίδιο σχέδιο ιστοχώρου για χρόνια. Πρέπει να αλλάξετε κάποιες λειτουργίες, χαρακτηριστικά ή να προσθέσετε νέες σελίδες καθ 'όλη τη διάρκεια του χρόνου, ώστε να φανεί φρέσκο. Η συντήρηση και ο επανασχεδιασμός του ιστοτόπου είναι μια διαδικασία που πρέπει να διεξάγεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, για να προσφέρει ένα facelift στον ιστότοπο.

Το WordPress ενημερώνει συνεχώς τα θέματα, τα χαρακτηριστικά και τα plugins του. Έτσι, μαζί με τις ενημερώσεις του WordPress, μπορείτε να ενημερώσετε και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας επίσης.

Σημείωση: Το WordPress δεν είναι πολύ αποτελεσματικό για την οικοδόμηση ενός ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου. Έτσι, εάν είστε κύριος ενός καταστήματος και είστε πρόθυμοι να πάτε στο ηλεκτρονικό εμπόριο, τότε πηγαίνετε για μια πλατφόρμα όπως ο ιστότοπος ηλεκτρονικού εμπορίου Woocommerce.

Μην κολλάτε σε επιχειρήσεις εκτός σύνδεσης. Κάντε το φτάσει σε ευρύ πελάτες σε όλο τον κόσμο. Ξεκινήστε με την ιστοσελίδα του WordPress και δείτε την επιχείρησή σας να μεγαλώνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου