Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

SEO πως μπορεί να σας βοηθήσει να κατακτήσετε τις πρώτες θέσεις στις μηχανές



Ακούμε συνέχεια τον όρο SEO. Όλοι μας βομβαρδίζουν με τη συμβουλή: “Προσοχή στο SEO της ιστοσελίδας σας”. Ξέρουμε όμως τι ακριβώς είναι αυτό το περιβόητο SEO; Ή καλύτερα, ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι ΓΙΑ την ιστοσελίδα μας; Στοιχηματίζω, πώς οι περισσότεροι δεν έχουν ιδέα.

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ SEO;
SEO είναι τα ακρωνύμια των λέξεων Search Engine Optimization. Ελληνιστί, βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας, προκειμένου να είναι φιλική και κατάλληλη, στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Όπως είναι η Google, η Yahoo κλπ.
Με λίγα λόγια, αποτελεί μια συνδετική αλληλουχία διεργασιών, back και front, οι οποίες, φροντίζουν να βγαίνει η ιστοσελίδα, στην πρώτη σελίδα των αναζητήσεων, των χρηστών.

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ;

Κατόπιν ερευνών, έχει αποδειχθεί, ότι οι χρήστες, με μεγάλη δυσκολία, επισκέπτονται ακόμα και τη δεύτερη σελίδα, στα αποτελέσματα που τους προκύπτουν. Επίσης, το 70% με 80% των clicks, κατέχουν τα τέσσερα με πέντε, πρώτα αποτελέσματα.
Οπότε, είναι πολύ σημαντικό για μια ιστοσελίδα, να βρίσκεται στα πρώτα αποτελέσματα. Μόνο έτσι θα την προσεγγίσει ο πελάτης και τελικά θα την επισκεφθεί.

Δείτε όλο μας το άρθρο εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου