Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

Αρώματα γυναικεία τύπου για κάθε τύπο γυναίκας


Αν η γυναίκα χαρακτηρίζόταν ως εποχή τότε σίγουρα θα ηταν η άνοιξη. Η γυναικεία φύση είναι άρρηκτα δεμένη με την αναγέννηση, την ελπίδα και την ελευθερία κι αυτήν ακριβώς την αίσθηση απόλυτης θηλυκότητας πρέπει να εκφράζει και το άρωμα σας.

Ποια αρώματα σας αντιπροσωπευουν απολυτα; Ας τα γνωρίσουμε παρακάτω.

Για εσάς που αγαπάτε τα λουλούδια και εκφράζετε την αγάπη σας για ζωή μέσα από αυτά, επιλέξτε ένα άρωμα που θα τονίζει τον αυθορμητισμό και την αίσθηση ελευθερίας σας. Νέκταρ φραγκοστάφυλο, εσπεριδοειδή που ενώνονται σε έναν υπέροχο συνδυασμό με το τριαντάφυλλο, το μόσχο και τη βανίλια, που κάνουν το άρωμα σας και εσάς ακαταμάχητη. Άλλωστε η ίδια η ζωή είναι ακαταμάχητη, γεμάτη φώς, χαρά, αισιοδοξία όπως ακριβώς και η γυναίκα.Τι καλύτερο άρωμα λοιπόν θα μπορούσε να εκφράσει ένα τέτοιο αίσθημα από ένα άρωμα με εκπληκτική σύνθεση από μανόλια, βανίλια, εσπεριδοειδή που θα σας ταξιδέψει στην ομορφιά της Μεσογείου και της Ανατολής?
Η γυναίκα όμως δεν παύει να έχει και κείνη τη μοναδική αισθησιακή της θηλυκότητα, μια θηλυκότητα που ένα άρωμα με γιασεμί, πατσουλί, βανίλια και κανέλα, μαζί με το ακαταμάχητο χαμόγελό της αφήνει την αξεπέραστη ανάμνηση της παντού.
Αφού γνωρίσαμε ορισμένες υπέροχες συνθέσεις γυναικείων αρωμάτων τύπου, ας δούμε πως μπορείτε να επιλέξετε το δικό σας άρωμα τύπου εύκολα και γρήγορα.

-Στηριχθείτε στη δική σας προσωπικότητα και στα δικά σας γούστα .

Όπως έχουμε πει πολλές φορές το άρωμα είναι μια καθαρά προσωπική σας επιλογή και πρέπει πριν από οτιδήποτε άλλο να αρέσει πρώτα σε εσάς. Σκεφτείτε λοιπόν καλά τι σας κάνει να νιώθετε εσάς όμορφα κλείστε τα μάτια, αφεθείτε και κάντε την επιλογή σας.

-Ξεκινήστε από τα ανάλαφρα αρώματα.

Πριν επιλέξετε το άρωμα που σας εκπροσωπεί, μυρίστε πρώτα ορισμένα ανάλαφρα αρώματα και μετά δοκιμάστε πιο βαριά ώστε να έχετε μια ξεκάθαρη εικόνα τι σας αρέσει και τι όχι και να επιλέξετε σωστά. Επίσης αποφύγετε να μυρίσετε ταυτόχρονα πολλά αρώματα γιατί θα μπερδευτείτε.

-Λάβετε υπ οψιν την εποχή και τη θερμοκρασία.

Αν μιλάμε για άνοιξη ή καλοκαίρι επιλέξτε κάτι πιο διακριτικό και ανάλαφρο και άφηστε τα ανατολίτικα και τα πιο βαριά αρώματα για το χειμώνα και τις χαμηλές θερμοκρασίες. Επίσης για να διατηρήσετε το άρωμά σας για μεγάλο χρονικό διάστημα κρατήστε το σε δροσερό και σκιερό μερος.

-Σκεφτείτε για ποια περίσταση το θέλετε.

Όταν επιλέγετε το άρωμα τύπου σας καλό είναι να σκεφτείτε το λόγο που το θέλετε. Για βραδινή έξοδο; Για επαγγελματικά ραντεβού ή στο γραφείο; Για καθημερινή χρήση στα ψώνια και στις δραστηριότητές σας; Αυτό θα σας βοηθήσει πολύ να κάνετε την καλύτερη επιλογή για σας.
Το άρωμά σας είναι μια προσωπική υπόθεση, και η επιλογή του θα είναι η δική σας υπογραφή, η δική σας ξεχωριστή προσωπικότητα ,θηλυκή, ανεξάρτητη, δυναμική, για μια γυναίκα γεμάτη πάθος που ξέρει να διεκδικεί την τελειότητα.

Στο κατάστημα Αρώματα Ζωής θα βρείτε την μεγαλύτερη ποικιλία από γυναικεία και ανδρικά αρώματα τύπου για να επιλέξετε αυτό που σας αντιπροσωπεύει στις καλύτερες τιμές της αγοράς και το κυριότερο,με την πιο άψογη και φιλική εξυπηρέτηση.

Αρώματα Ζωής, ο προορισμός σας στα γυναικεία αρώματα.

Θα μας βρείτε Δημητρίου Γούναρη 41, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα Τηλέφωνο: 2310235655 Email: info@aromatazois.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου