Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Χαρτιά περιτυλίγματος τροφίμων: Δείτε πως να επιλέξετε το κατάλληλο


Σε ένα τρόφιμο, εκτός φυσικά από το προφανές που είναι η ποιότητα του και τα υλικά του, πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και η συσκευασία και ειδικότερα το χαρτί περιτυλίγματος. Άλλωστε η συσκευασία είναι η πρώτη επαφή μας με οποιοδήποτε προϊόν.
Αν έχετε επιχείρηση εστίασης ή τροφίμων το σωστό χαρτί περιτυλίγματος θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο σε δύο κρίσιμους παράγοντες, ο ένας είναι η απόλυτος ασφαλή μεταφορά του προϊόντος σας από τον πελάτη και η αύξηση των πωλήσεων σας.

Ας δούμε γιατί τα χαρτία περιτυλίγματος παίζουν καθοριστικό ρόλο

Το σωστό χαρτί περιτυλίγματος προστατεύει τα τρόφιμα ή τα φαγητά σας από μικρόβια και πάσης φύσεως μικροοργανισμούς κάτι που καθιστά απολύτως ασφαλή την συσκευασία τους. Δεύτερον τα προστατεύει από υγρασία και σκόνες του περιβάλλοντος, διατηρώντας παράλληλα τη σωστή θερμοκρασία και υγρασία του τροφίμου. Τρίτον έχοντας τη δυνατότητα να εκτυπώσετε πάνω όποιο σχέδιο θεωρείτε κατάλληλο για την επιχείρησή σας δίνετε τη δυνατότητα στους πελάτες σας να αποτυπώσουν στο μυαλό τους το logo σας και να ξαναψωνίσουν έτσι από εσάς.

Για παράδειγμα αν πουλατε τυροκομικά καλό είναι να χρησιμοποιήσετε χαρτί με εκτύπωση τυριών επάνω ενώ αν έχετε κατάστημα εστίασης να χρησιμοποιήσετε χαρτιά περιτυλίγματος με το logo και τα χρώματα της εταιρείας σας.

Η συσκευασία των τροφίμων σας λοιπόν είναι μια πολύ σημαντική υπόθεση και η Estia Pack είναι δίπλα σας για να σας δώσει τις καλύτερες λύσεις σε κάθε σας ανάγκη.

Στην Estia Pack με την πολυετή μας εμπειρία σας παρέχουμε τις καλύτερες συσκευασίες τροφίμων της αγοράς για την επιχείρησή σας, με τα πιο επιλεγμένα υλικά και την εφαρμογή των κορυφαίων προδιαγραφών ποιότητας. Για εσάς που έχετε επιχείρηση εστίασης διαθέτουμε χάρτινα κουτιά για πίτσες, φαγητό ή άρτο, γλυκά, που θα σας επιτρέψουν να μεταφέρετε εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια τα προϊόντα σας στους πελάτες σας αφήνοντάς τους απόλυτα ικανοποιημένους και ευχαριστημένους.

Σακούλες πλαστικές και χάρτινες, μικρές και μεγάλες για να βάζετε τα προϊόντα σας είτε είστε εστιατόριο, φούρνος, ζαχαροπλαστείο ή γενικά οποιαδήποτε επιχείρηση τροφίμων και επιπλέον μια πολύ μεγάλη γκάμα από αναλώσιμα έρχεται να καλύψει κάθε σας ανάγκη προσφέροντας σας την υψηλότερη ποιότητα της αγοράς.

Όμως στην Estia Pack δέν σταματάμε εδώ. Επειδή η σωστή συσκευασία τροφίμων εκτός από τα σωστά υλικά θα πρέπει να είναι το μέσο με το οποίο η επιχείρηση σας θα μείνει στο μυαλό των καταναλωτών με στόχο να ψωνίσουν από εσάς ξανά και ξανά, σας δίνουμε τη δυνατότητα με τα έμπειρα στελέχη μας να σχεδιάσετε και να εκτυπώσετε στη συσκευασία σας όποιο σχέδιο ή logo θέλετε, στα χρώματα που θέλετε, ώστε να εκτοξεύσετε τις πωλήσεις σας στο μέγιστο.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας και η Estia Pack, θα σας προμηθεύσει με τα κατάλληλα χαρτιά περιτυλίγματος.

Estia Pack ο προορισμός σας για τα υλικά συσκευασίας και είδη συσκευασίας τροφίμων
Θα μας βρείτε:

Διεύθυνση: 15χλμ Θεσ/κης-Αγ.Βασιλείου (μέσω Πανοράματος) Χορτιάτης
Τηλέφωνο: 2310 35.88.35 Email: info@estiapack.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου