Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Δείτε τα 15 κοινά λάθη που πρέπει να αποφύγετε σε μία ιστοσελίδα με WordPress


Στη βιασύνη τους επάνω για να δώσουν ώθηση στις ιδέες τους, πολλοί ξεχνούν ότι WordPress δεν συμπεριφέρεται καλά σε ορισμένα βασικά λάθη. Αυτά τα κοινά λάθη του WordPress ανατρέπουν όλα τα οφέλη του CMS και βάζουν σε κίνδυνο αποτυχίας ολόκληρο το έργο.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε τα 15 από τα πιο κοινά λάθη του WordPress και πώς θα μπορούσατε να τα αποφύγετε έτσι ώστε να μην καταστρέψουν τα σχέδιά σας και όλο το site σας.

1. Ακατάλληλη πλατφόρμα φιλοξενίας

Μια ιστοσελίδα σε WordPress είναι τόσο καλή όσο και η επιλογή του server για την φιλοξενία της. Χρησιμοποιώντας έναν ακατάλληλο server είναι το νούμερο ένα λάθος που κάνουν οι άνθρωποι όταν επιλέγουν το WordPress και επακόλουθο είναι ότι θα παίζει χάλια και η ιστοσελίδα τους. Στην ιδανική περίπτωση, θα πρέπει να έχετε μια ιδέα για το είδος της φιλοξενίας που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του δικτυακού σας τόπου WordPress. Μία ερώτηση στην εταιρία παροχής υπηρεσιών hosting για το data center με το οποίο συνεργάζεται  που έχει έδρα και ποιό είναι δεν έβλαψε κανέναν.

2. Δεν υπάρχει κάποιο cache plugin

Ένα plugin προσωρινής μνήμης είναι μια βασική απαίτηση για μια ιστοσελίδα του WordPress. Σε πολλές περιπτώσεις, ένα plugin κρυφής μνήμης διατηρεί ένα αντίγραφο των σελίδων του ιστότοπου, έτσι ώστε οι σελίδες να φορτώνονται σχεδόν αμέσως για τους χρήστες.

Όταν επιλέγετε μια προσθήκη μνήμης cache για την ιστοσελίδα σε WordPress, θα πρέπει να συγκρίνετε το κόστος του plugin με τα οφέλη που προσφέρει. Συνιστώ ανεπιφύλακτα το wpcache, καθώς προσφέρει το καλύτερο κόστος σε σχέση με τα οφέλη του.

3. Δεν έχετε ένα δίκτυο CDN


Δεδομένης της δημοσιότητας για την ταχύτητα του WordPress, οι χρήστες για πρώτη φορά συχνά παραπονιούνται για την αργή ταχύτητα των ιστοσελίδων τους. Ένας πολύ καλός τρόπος επιτάχυνσης αυτών των ιστότοπων είναι το δίκτυο παροχής περιεχομένου (CDN).

Ένα CDN αποθηκεύει στατικά μέρη του ιστότοπου WordPress σε ένα παγκόσμιο κατανεμημένο δίκτυο διακομιστών. Όταν ένας επισκέπτης ζητήσει μια σελίδα, το στατικό τμήμα της σελίδας προβάλλεται από το διακομιστή CDN ‘αντί του αρχικού διακομιστή. Αυτό μειώνει το χρόνο φόρτωσης σελίδας για τους χρήστες που βρίσκονται μακριά από τον αρχικό διακομιστή που φιλοξενεί τον ιστότοπό σας WordPress.

4. Υποβολή της ιστοσελίδας σας σε πραγματικές συνθήκες (stress-test)

Δείτε όλο μας το άρθρο για τα 15 κοινά λάθη που πρέπει να αποφύγετε σε μία ιστοσελίδα με WordPress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου