Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Δείτε πως θα δημιουργήσετε ένα αποτελεσματικό website για την εταιρία σας


Αυτό που βλέπουμε καθημερινά είναι ότι οι άνθρωποι στις μέρες μας ξοδεύουν αρκετό χρόνο στα social media (δημοσιεύοντας εικόνες και κείμενα) κάτι το οποίο δεν κάνουν με την ιστοσελίδα τους ή ακόμη χειρότερα δεν έχουν καν ιστοσελίδα. Αρκούνται μόνο σε μία παρουσίαση της εταιρίας τους στο facebook.

Αν θέλετε η επιχείρησή σας να έχει μια σταθερή, μακροχρόνια και αποτελεσματική παρουσία στο διαδίκτυο θα πρέπει να έχετε μία επαγγελματική ιστοσελίδα. Μπορεί όλα αυτά να ακούγονται πολύ βαρετά, αλλά αν το κάνετε σωστά, τότε είναι σίγουρο ότι θα έχετε επιτυχία.

Μια καλή ιστοσελίδα της επιχείρησής κάνει τρία πράγματα:


  • Ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των ανθρώπων
  • Χτίζει την εμπιστοσύνη
  • Μετατρέπει τους επισκέπτες σας σε πελάτες


Τις τρεις αυτές προϋποθέσεις ας τα δούμε αναλυτικά πιο κάτω:

Θα πρέπει να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των ανθρώπων

Όταν ψάχνετε για ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες για να διαλέξετε. Αν η δική σας ιστοσελίδα είναι δύσκολο να χρησιμοποιηθεί ή δεν παρουσιάζει στους επισκέπτες τις πληροφορίες που χρειάζονται, με τρόπο στον οποίο έχουν συνηθίσει, θα φύγουν και ίσως να μην επιστρέψουν ποτέ.

Θα χρειαστεί να σχεδιάσετε και να εξετάσετε  τι σκοπεύετε να προωθήσετε, πώς θα το κάνετε αυτό και πώς θα οδηγήσετε τον επισκέπτη σε αυτό το διαφημιστικό υλικό.

Προώθηση του προϊόντος ή της υπηρεσίας

Ουσιαστικά, αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να γράψετε πολύ καλές περιγραφές  για κάθε προϊόν ή υπηρεσία. Κρατήστε την ορολογία στο ελάχιστο γιατί δεν έχουν όλοι οι επισκέπτες τις γνώσεις σας. Προωθήστε τα οφέλη, κρατήστε το κείμενο απλό χωρίς εξάρσεις στο ύφος. Προβλέψτε οποιεσδήποτε ερωτήσεις που μπορεί να σας ζητηθούν και δώστε τις απαντήσεις σας.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπεριλάβει εικόνες από τα προϊόντα σας ή περιγράψτε τις υπηρεσίες σας με μία εφαρμογή και με παραδείγματα. Χρησιμοποιείστε έναν επαγγελματία φωτογράφο για τις εικόνες σας η αποπληρωμή του θα είναι σύντομη.
Οδηγώντας τους επισκέπτες στην πηγή της πληροφορίας που θέλουν

Μόλις έχετε όλα τα στοιχεία του προϊόντος ή της υπηρεσίας σας ταξινομημένα βεβαιωθείτε ότι οι επισκέπτες σας μπορούν να τα βρουν. Αυτό σημαίνει ένα αποτελεσματικό σύστημα πλοήγησης. Μην χρησιμοποιείτε αναπτυσσόμενα μενού ή άλλα φανταχτερά συστήματα μενού, κρατήστε το ωραίο και απλό, έτσι ώστε οι επισκέπτες σας να μην χρειάζεται να μαντέψουν πού πηγαίνουν.

Ελέγξτε σχολαστικά κάθε ιστοσελίδα σας, ώστε να βεβαιωθείτε ότι κάθε σελίδα φέρει το όνομα της επιχείρησής σας και μια σαφή διαδρομή πλοήγησης στο υπόλοιπο του site.

Συμβουλή: Σε καμία περίπτωση μην φλυαρείτε για  εσάς, την εταιρεία σας, τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Μην χρησιμοποιείτε λέξεις όπως η ποιότητά μας είναι αδιαπραγμάτευτη, η ικανοποίηση του πελάτη είναι….., ή ακόμα και «κορυφαία αξία».

Δείτε όλο μας το άρθρο εδώ

Εάν θέλετε κατασκευή ιστοσελίδων με αποτελέσματα ελάτε σε εμάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου