Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Internet marketing γιατί είναι τόσο σημαντικό για τις επιχειρήσεις




Σε σύγκριση με προηγούμενες δεκαετίες, τα τελευταία χρονια, ένα μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς μας κυλάει διαδυκτιακά. Σχεδόν όλοι μας σερφάρουμε ψάχνοντας, μαθαίνοντας, αγοράζοντας, διασκεδάζοντας και μοιράζωντας πράγματα. Σαφώς αυτό συμπεριλαμβάνει και τις επιχειρήσεις. Όλο και περισσότερες εταιρίες επενδύουν στην διαδυκτιακή παρουσία τους, αφήνοντας πίσω παραδοσιακές μεθόδους marketing. Το σκεπτικό ότι το internet marketing δεν μπορεί να αποφέρει καρπούς είναι άτοπο και λάθος.

Για τις μικρές επιχειρήσεις, το παραδοσιακό μάρκετινγ είναι από μόνο του δύσκολο και με πολλά εμπόδια όπως το υψηλό κόστος, η έλειψη αγοραστικού κοινού και η επικοινωνία με υποψήφιους πελάτες. Αντιθέτως, το internet marketing, καταρίπτει τους παραπάνω φραγμούς και προσφέρει πολλά περισσότερα στις επιχειρήσεις.

ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΙΤΟ

Κάποιοι λένε πως το να διαφημηστείς online είναι δωρεάν. Αυτό είναι μύθος. Φυσικά, είναι πολύ φτηνότερο σε σύκριση με το συμβατό μάρκετινγκ. Κατά βάση χρειάζεται να επενδύσει κάποιος χρόνο, δημιουργικότητα και συνδιασμούς τεχνικών. Οσο ψηλότεροι οι στόχοι που θέτει κάποιος, τόσο περισσότερο χρόνο πρέπει να αφιερώσει, να έχει μία στρατηγική και τα κατάλληλα άτομα να την εκτελέσουν.

Δείτε όλο το άρθρο μας εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου