Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Επανασχεδιασμός ιστοχώρου: Δείτε από που μπορείτε να αρχίσετε


Σκέφτεστε να  πραγματοποιήσετε επανασχεδιασμό της ιστοσελίδα σας για την νέα χρονιά; Δείτε πως μπορεί να γίνει επιτυχημένα και να μην χάσετε τον χρόνο και τα χρήματά σας αρκεί να πάρετε την διαδικασία επανασχεδιασμού της ιστοσελίδας σας στα σοβαρά. Σήμερα ιδίως η πρώτη εντύπωση των υποψηφίων πελατών με την εταιρία σας βασίζεται και γίνεται μέσω του διαδικτύου και της ιστοσελίδας σας.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε 5 σημαντικούς λόγους που θα πρέπει να ακολουθήσετε στον επανασχεδιασμό της ιστοσελίδας σας.

1. Περιγραφή Έργου – Στόχοι

Έχουμε δει πολλούς να ξεκινούν ένα καινούριο έργο χωρίς ξεκάθαρη ιδέα του τι προσπαθούν να πετύχουν. Συχνά οι εταιρίες θέτουν ασαφείς στόχους, όπως μεγέθυνση, επιτυχία ή βελτίωση χωρίς να προσδιορίζουν πλήρως το νόημα τους. Αν η εταιρία σας έχει κάποιο στόχο, ο οποίος μεταξύ άλλων περιλαμβάνει φράσεις του τύπου «κορυφή στον κλάδο», ή  «παγκόσμια αναγνωρισιμότητα» ή κάποιο άλλο παρεμφερή τότε θα πρέπει να γίνετε συγκεκριμένοι.

Πριν ξεκινήσετε με το νέο έργο σας, γράψτε μια σύντομη περιγραφή με τους στόχους που θέλετε να πετύχετε. Εξάλλου αν δεν έχετε ιδέα που πηγαίνετε πως θα καταλάβετε ότι φτάσατε εκεί;

Μερικές ερωτήσεις που θα βοηθήσουν:

Τι προσπαθούμε να επιτύχουμε;
Πώς θα ξέρουμε ότι το έργο μας είναι επιτυχημένο;
Τι πρέπει να κάνουμε;
Γιατί πρέπει να το κάνουμε;
Ποια είναι αυτά που θα πρέπει να έχουμε στο site;
Ποιοι είμαστε εμείς και τι κάνουμε καλύτερα;
Πώς θα ενημερωθούν οι πελάτες μας και το κοινό μας;
Ποια είναι η προθεσμία μας;
2. Ανάλυση ανταγωνισμού

Ξεκινήστε και κάνετε μια λίστα των ανταγωνιστών σας, στη συνέχεια προχωρήστε σε επιχειρήσεις που εξυπηρετούν το κοινό-στόχο σας.

Δείτε όλο μας το άρθρο για τον επανασχεδιασμό των ιστοσελίδων σας εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου