Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Τρόποι αύξησης πωλήσεων στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα


Ηλεκτρονικό εμπόριο και αύξηση πωλήσεων

Θα σας δείξουμε παρακάτω 7 τρόπους για να αυξήσετε άμεσα την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις σας στο ηλεκτρονικό εμπόριο.
Οι ημέρες του εύκολου κέρδους απλά έχοντας ένα online κατάστημα (e-shop) έχουν περάσει προ πολλού. Για να ανταγωνιστείτε σε μία ταχέως εξελισσόμενη αγορά, απλά δεν έχει την πολυτέλεια να αγνοήσετε κάποια πράγματα. Αυτά οι 7 τρόποι για να ενισχύσετε την επιτυχία του ηλεκτρονικού εμπορίου σας είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε.

Landing pages

Στείλτε την επισκεψιμότητα από τις πληρωμένες καταχωρήσεις στις ειδικές σελίδες προϊόντων (landing pages – σελίδες προσγείωσης) και όχι στην αρχική σελίδα. Ή στείλτε τους στις κατηγορίες που ταιριάζουν με το μύνημα της διαφήμισης και την πρόθεση των χρηστών επισκεπτών σας. Η βελτιστοποίηση των σελίδων αυτών είναι απαραίτητη, αν δεν το έχετε κάνει δείτε το άρθο αυτό πρώτα.(καλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης)

Προδιαγραφές προϊόντων και SEO

Χρησιμοποιήστε περιγραφές των προϊόντων, και βεβαιωθείτε ότι είναι ελκυστικές και πρωτότυπες για το κοινό σας. Υπάρχουν λόγοι για τα δύο αυτά χαρακτηρηστικά (product description και SEO) και κανόνες πως θα πρέπει να είναι δομημένα.
Το κείμενο περιγραφής (product description) δίνει στις μηχανές αναζήτησης μία μικρή περιγραφή του προϊόντος και το έναυσμα για το τι θα ακολουθήσει στο κυρίος θέμα μέσα στην ιστοσελίδα και οι καλά επιλεγμένες λέξεις-κλειδιά διασφαλίζουν ότι πράγματι αυτό θα υπάρχει. Δημιουργώντας μοναδικές περιγραφές εμποδίζετε από το να χαρακτηριστείτε ως spam από τις μηχανές αναζήτησης.

Δείτε όλο το άρθρο μας εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου