Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022

Social media marketing για ξενοδοχεία

 


Τα social media (μέσα κοινωνικής δικτύωσης) έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας με αποτέλεσμα καθημερινά οι άνθρωποι να μπαίνουν σε αυτά για να πουν τη γνώμη τους, να συνδεθούν με τους φίλους και την οικογένειά τους, να ενημερωθούν, να ψυχαγωγηθούν ή και ακόμη να κάνουν τις αγορές τους.

Πλατφόρμες όπως το Facebook, το Instagram και το Twitter είναι αυτήν την στιγμή τα ποιό δημοφιλή με εκατομμύρια χρήστες.

Για επιχειρήσεις όπως τα ξενοδοχεία, αποτελεί μια καταπληκτική ευκαιρία να προσεγγίσουν πιθανούς επισκέπτες – πελάτες και να αναπτύξουν την επωνυμία τους (brand name).

Tο άρθρο μας παρακάτω θα σας καθοδηγήσει στο τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιήσετε τα social media προς όφελος του ξενοδοχείου σας.

Social media marketing για ξενοδοχεία: Τι πρέπει να γνωρίζετε

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ότι ένα μεγάλο ποσοστό χρηστών είναι ενεργό καθημερινά. Το Instagram έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες μηνιαίως , ενώ το Facebook έχει σχεδόν 3 δισεκατομμύρια! Το Twitter  έχει 340 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου