Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

Δείτε πως μπορείτε να αυξήστε τις πωλήσεις του eshop σας με 4 απλά βήματα



Στη σημερινή εποχή που το ηλεκτρονικό εμπόριο αναπτύσσεται ραγδαία καθε επιχείρηση πρέπει να έχει το δικό της eshop. Πώς όμως το eshop σας θα πουλάει και θα έχετε ευχαριστημένους πελάτες;

Ας δούμε παρακάτω 4 βασικά tips.

Ανάλυση ανταγωνισμού:

Πριν προχωρήσετε στη δημιουργία του νέου σας eshop ,μελετήστε και αναλύστε σωστά την αγορά σας και τον ανταγωνισμό σας. Για να εχετε ένα eshop το οποίο θα πουλάει ,πρέπει πρώτα να γνωρίζετε ποιους ανταγωνίζεστε,με ποιά προϊόντα,σε ποιές λέξεις κλειδιά εμφανίζονται κλπ ώστε με ασφαλή δεδομένα να φτιάξετε το δικό σας marketing plan που θα σας διαφοροποιήσει και θα σας φερει κοντα στο στόχο σας.

User friendly.
Όταν πηγαίνετε σε ένα κατάστημα για να κάνετε μια αγορά έχετε τη δυνατότητα να δείτε τα προϊόντα από κοντά,να τα περιεργαστείτε και να δείτε αν σας ταιριάζουν.Επίσης έχετε τη δυνατότητα να κινηθείτε στο χώρο του καταστήματος και να ρίξετε μια ματιά στα υπόλοιπα προϊόντα. Σε ένα eshop τα πράγματα είναι διαφορετικά γιατί ο πελάτης δεν έχει άμεση επαφή με τα προϊόντα. Έτσι πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη έμφαση στο να έχετε σε κάθε προϊόν φωτογραφίες υψηλής ποιότητας,να έχετε περιγραφές που θα είναι σα να μιλάτε εσείς ο ίδιος στον πελάτη σας,να χρησιμοποιείτε τις σωστές λέξεις κλειδιά και να είστε σίγουροι πως κάθε στάδιο μέχρι την τελική αγορά είναι άψογο και χωρίς προβλήματα.

Δείτε ακόμη: Κατασκευή eshop τι κάνουμε για να έχετε επιτυχία

Κάντε διαρκείς ελέγχους αν το eshop σας λειτουργεί σωστά και στη σωστή ταχύτητα από όλες τις συσκευές. Και μην ξεχνάτε,το eshop σας θα πρέπει να εχει απόλυτα εύκολη πρόσβαση από τα εταιρικά σας social media .

Καθορίστε τον ιδανικό πελάτη για εσάς:
Για να σχεδιάσετε σωστά τόσο το eshop σας όσο και το marketing plan που θα ακολουθήσετε θα πρέπει να γνωρίζετε αναλυτικά ποιός ακριβώς είναι ο ιδανικός τύπος πελάτη που θέλετε να προσεγγίσετε. Ποιοί είναι,τι περιοχή,τι ηλικία ,τι ενδιαφέροντα ώστε με βάση αυτά να δημιουργήσετε το προφίλ τους και τις ιδανικές ενέργειες για να τους προσεγγίσετε.

Search engine optimization:
Seo. Η λέξη κλειδί για να λατρέψει η Google το eshop σας. Επενδύστε στη σωστή δομή του onpage και offpage seo σας,στο content marketing που θα σας βοηθήσει να προσφέρετε στους επισκέπτες σας έξυπνο,χρηστικο και χρησιμο περιεχόμενο,και στους παράγοντες που η Google θεωρεί πολύ σημαντικούς ώστε να σας κατατάξει στην κορυφή.

Μη σταματάτε να εξελίσσεστε.
Το διαδίκτυο,το ηλεκτρονικό εμπόριο και το digital marketing συνεχώς εξελίσσονται. Οπότε είναι ζωτικής σημασίας συνεχώς να ενημερώνεστε για τις νέες τεχνολογίες,τις νέες τάσεις της αγοράς,τα νεα εργαλεία που εχετε στη διάθεση σας για να ξεχωρίσετε απο τον ανταγωνισμό και να κερδίσετε όλο και περισσότερο την εμπιστοσύνη του κοινού σας.

Στην Webone με την πολυετή μας εμπειρία και τα εξειδικευμενα μας στελέχη είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε πλήρη πακέτα νκατασκευής και προώθησης του eshop σας ,με διαρκή τεχνική υποστήριξη που θα σας φέρει στην κορυφή των πωλήσεων.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιασουμε και να υλοποιήσουμε το νεο σας eshop για να αυξήστε τις πωλήσεις σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου