Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Κατασκευή blog για το eshop σας για περισσότερες πωλήσεις


Όσο κι αν φαίνεται περίεργο το blog του eshop σας αποτελεί ένα πολύ χρήσιμο κι αποτελεσματικό εργαλείο για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας.

Γιατί;

Ας δούμε παρακάτω κάποιους βασικούς λόγους.

1)Traffic:
Το eshop σας χρειάζεται πολλούς επισκέπτες και το blog σας ,σας επιτρέπει να δημιουργήσετε άρθρα που θα σας εμφανίσουν σε πολλαπλές αναζητήσεις και απο τα οποία οι επισκέπτες θα οδηγηθούν στο eshop σας.

2)Καλύτερη κατάταξη στην Google
Όσο πιο πολλά άρθρα προσθέτετε στο εταιρικό σας blog ,τόσο πιο ενεργή δείχνει η σελίδα σας και η Google σας ανταμείβει με καλύτερη κατάταξη.

3)Δημιουργία backlinks
Όσο πιο πολλά άρθρα δημιουργείτε τόσο πιο πολλά link προστίθενται στο eshop σας με αποτέλεσμα να βελτιώνεται σημαντικά το seo σας.

4)Ενδυνάμωση brand
Με το εταιρικό σας blog μπορείτε να περάσετε στον αναγνώστη σας τη δική σας φιλοσοφία και να παρουσιάσετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας όπως εσείς επιθυμείτε

5)Αύξηση αναγνωρισιμότητας
Η δημιουργία άρθρων που μπορούν να κοινοποιηθούν στα social media σας δίνει τη δυνατότητα οι επισκέπτες σας να μοιραστούν άρθρα σας και έτσι να αυξηθεί η αναγνωρισιμότητα της επιχείρησης σας σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Όσο πιο πολύ ποιοτικό περιεχόμενο προστίθεται σε ένα eshop τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα υπάρξουν και το εταιρικό σας blog έρχεται να δώσει τη λύση.

Μπορούμε να κατασκευάσουμε ένα πολύ όμορφο και λειτουργικό blog για το eshop σας. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310-254007 ή στείλτε μας email: info@webone.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου