Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

10 off-page τεχνικές που πρέπει να ξέρετε για το SEO


Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης είναι μια από τις τεχνικές που χρησιμοποιούνται για τη βελτίωση της επισκεψιμότητας σε έναν ιστότοπο με την απόκτηση μιας υψηλής θέσης στα πρώτα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης όπως το Google, το Bing, το Yahoo. Στη διαδικασία του SEO (της βελτιστοποίησης) υπάρχουν δύο τεχνικές για τη βελτίωση της θέσης της ιστοσελίδας που ονομάζονται ON-Page SEO και OFF-Page SEO τεχνικές:

On-Page SEO:

Αναφέρεται σε όλες τις ενέργειες που κάνουμε στον ιστότοπό μας, όπως τον τίτλο, την περιγραφή, το περιεχόμενο, την εικόνα, τη συμπλήρωση λέξεων-κλειδιών, την εσωτερική σύνδεση κ.λπ. Συνολικά, η τεχνική επί της σελίδας σημαίνει τη δομή ή την οικοδόμηση της ιστοσελίδας σας για να είναι φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης.

Off-Page SEO:

Η διαδικασία Off-page SEO θα σας βοηθήσει να κάνετε τον ιστοχώρο σας δημοφιλές στο διαδίκτυο, ώστε να μπορείτε να έχετε μεγαλύτερη προβολή. Με τις τεχνικές επί της σελίδας μπορούμε να έχουμε ορατότητα στις μηχανές αναζήτησης. Αλλά μόνο οι off-page τεχνικές SEO θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τη θέση του ιστότοπού σας στα φυσιολογικά αποτελέσματα. Ρίξτε μια ματιά στη λίστα των κορυφαίων 10 καλύτερων τεχνικών off-page SEO που βρίσκονται πλέον στη παρακάτω άρθρο μας.

1. Social Media Engagement

Μια σημαντική τεχνική off-page SEO είναι η εμπλοκή των μέσων κοινωνικής ενημέρωσης. Αν θέλετε να κάνετε την επιχείρησή σας, τον ιστοχώρο σας ή το ιστολόγιό σας δημοφιλές, επικοινωνήστε με ανθρώπους σε πολλές πλατφόρμες κοινωνικών μέσων. Η παρουσία των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης θα βοηθήσει στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας και επίσης θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε περισσότερους δεσμούς-back links.

2. Social Bookmarking Sites

Οι ιστότοποι κοινωνικού bookmarking αποτελούν μία από τις καλύτερες πλατφόρμες για την προώθηση του ιστότοπού σας. Όταν κάνετε σελιδοδείκτη την ιστοσελίδα σας ή την ανάρτηση ιστολογίου σε δημοφιλείς ιστότοπους κοινωνικής προβολής σελιδοδεικτών, αποκτάτε υψηλή επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας ή στο ιστολόγιό σας.

Δείτε όλο μας το άρθρο για τις off-page τεχνικές του SEO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου